sunnuntai 5. heinäkuuta 2009

Vieraskirja

Äitini täyttää kuukauden kuluttua 80 vuotta. Kunnioitettava ikä!
Hän sanoi, ettei jaksa juhlia ryhtyä itse järjestämään, joka onkin ihan ymmärrettävää tuossa iässä. Joten me lapset aviokumppanenineen päätimme, että annamme ne juhlat hänelle syntymäpäivälahjana. Juhlista jää jokaiselle kiva muisto ja etenkin äidille, jolle ystävät ovat kaikki kaikessa kun yksin elelee. Hänen ei tarvitse juhlajärjestelyihin osallistua vaan voi vain ottaa rennosti juhlavieraita vastaan kukkaseppele päässä...

Kutsussa luki näin:

Kun ikä painaa ja harmaa on pää,
on ystävät kultaakin kalliimpaa.

Siks tahdon juhlistaa nyt sitä päivää
kun 80 vuotta tulee täyteen mulla.

Kutsun sut nyt luokseni kahvittelemaan
ja yhdessä juhlimaan mun vuosia näitä.

Paikkana kotini Saimaan rannalla
aikana elokuinen sunnuntai (2.8) klo 13.


Paljon on juhlien järjestämisessä tekemistä ja sitä riittää jokaiselle. Yhdessä teimme kutsukortteja n. 40 kappaletta ja postitimme ne viikko sitten ja nyt vain vastausta odotamme jotta voimme tarjoiluja ryhtyä suunnittelemaan. Tein jo taustatyötä tarjoiluille ilmoittamalla pitopalveluun että tilausta on tulossa. Heinäkuun viidennentoista päivä jälkeen ilmoitan vain henkilömäärän kakkuja varten.

Veljeni vaimo tilasi kupit ja saikin ne "kilpailukykyiseen hintaan" oman liittonsa kautta.

Äidin kodin tilat ovat tietysti suurelle vierasmäärälle haaste joten pientä porrastusta piti kutsuihin laittaa jotteivat kaikki olisi paikan päällä samaan aikaan. Sateeseenkin tulee varautua laittamalla pihalle telttaa ja katosta sekä järjestämällä sinne pöytiä ja penkkejä johon kahvikuppinsa laskee. Puutarhapöytiä ja tuoleja onkin tuotava jokaisen kotoa peräkärryn kyydissä.

Ostin Tiimarista ruskeakantisen kierrekansion ja tein siitä vieraskirjan koristelemalla kannen.
Äidin muisti hieman pätkii, joten siitä voi lueskella sitten ketä juhlissa oikein olikaan mukana.
Tällainen siitä tuli:

2 kommenttia:

Loreal Blondi kirjoitti...

Hyvä idea järjestää juhlat näin! Yhteistyö on voimaa! :)

Karjalan Kurtturuusu kirjoitti...

Hyvin olette keksineet, äidille jää paljon mukavia muistoja, kauniin kirjan olet myöskin tehnyt muistojen tallentamiseen. Mukava ,että mansikoita löytyi minulle oli myös yllätys kuinka paljon niitä tänä kesänä onkaan. Hyvää kesänjatkoa sinulle.