sunnuntai 5. heinäkuuta 2009

Kesän saldoa

On ollut hiljaista tämän bloggaamisen suhteen kun ei sitten millään viitsi sisällä olla jos ulkona lämmintä on. Nyt kun mittari näyttää hädin tuskin +12 niin voi hyvälä omalla tunnolla olla sisällä ja askarrella kortteja. Lomaa on vielä matkaa kolme viikkoa vaan eipä nuo ilmatkaan ole lomalaisia paljon suosineet. Mutta pääasia varmaan kaikille lomalaisille on ettei töitä tarvitse ajatella, se on mahdollisuus ladata akkuja taas tulevaa syksyä ja talvea varten kukin omalla tyylillään.

En minä ihan ole korttien askartelua unohtanut vaan niitä olen tehnyt milloin aikaa vain on muulta tekemisesltä jäänyt. Töihin niitä olen vienyt ja sieltä ne aina pikkuhiljaa häviävät milloin kenenkin mukaan.

Tämä pupukortti sisältää tagin.

Myyty


Tämä hologrammi kortti on tehty ajatellen lasten synntäreitä ja erikoisesti jalkapalloa harrastavalle pojalle. Näitähän pienen poikani ystäväpiirissä riittää.


Tässä kortissa on vanhanajan tunnelmaa. Pohjapaperina on itse tehtyä paperia. Perhoset on leikattu leikkurilla ja siivissä kimalleliimaa.

Myyty


Tämä kortti on tehty täysin leimaamalla. Pohjana helmiäiskartonkia. Tuputtelin reunoille ensin pohjaväriksi ruskeaa leimasintyynystä ja sitten tummemmalla leimasin kiekuroita reunoille. Perhonen vielä somisteeksi ja teksti.

Myyty

Tässä kortti alle kolmevuotiaalle tytölle sillä tuskin enää vanhemmat lapset tuttia imevät.
Jätin kortin yläreunaan tyhjän ovaalin muotoisen koristeen, johon voi sitten itse merkitä vaikka tussilla lapsen iän.

Myyty
Sitten työkaverini toivoi, että tekisin muutaman kortin hänelle tyttö-ja poikavauvalle vietäväksi rotinoille. Tässä ovat ehdotukseni. Hyvin samantyyppisiä ovat kaikki.


Myyty

Myyty

1 kommentti:

minde kirjoitti...

Kauniita kortteja. Tuo täysin leimaamalla tehty on suosikki:)