maanantai 27. heinäkuuta 2009

Juhlia juhlia...

Viime viikonloppuna vietimme kummityttöni rippijuhlia ja mukavaa oli. Kiitos heille!
Nuoret olivat niin kauniita alboissaan ...juuri puhkeamassa kukkaan teini-iän kynnyksellä. Mukavat ajat edessä ja odotusta tulevasta. Toivon kaikkea hyvää kummitytölleni!
Tässä yksi kortti jonka poikani antoi hänelle yhdessä Caminsa kanssa.

Tulevana viikonloppuna ovat sitten edessä äitini 80-vuotis syntymäpäivät. Niitä tässä on valmisteltu jo tovin. Kakut on tilattu ja siivoukset vielä edessä ym. puutarhatyöt jotta saadaan äidin koti juhlakuntoon sunnuntaiksi klo 13 mennessä.

Sitä ennen pitäisi tässä huomenna polkaista Savonlinnaan pyörällä. Takaisin palaamme perjantaina laivalla. Matkaa pyörällä tulee n. 180 km. Tosin ei sinne ihan yhdellä polkaisulla mennä vaan yksi yö on tarkoitus viettää Puumalassa. Kaikenlaista tarviketta on hankittu jotta matka olisi nautittava. Pylly siinä on koetuksella mutta sitäkin hivelemään on hankittu geelipehmennintä. Laukkuja on ryhdyttävä vielä tänä iltana pakkaamaan kunhan äidin juhlapaikan siivoukselta ehdin. Kiirettä pitää mutta onneksi lomalaisella on aikaa... Ensi viikolla sitten keräilen marjoja ja nautin toisella tavalla tästä elämästä.

Yritän muistaa että nämä hetket ovat ainutkertaisia vaikka välillä tunnen riittämättömyyttä.

1 kommentti:

minde kirjoitti...

Tosi kaunis kortti, just oiva rippilapselle. Puuhaa sulla on tuntunut riittävän:) Menihän reissu hyvin?