torstai 6. tammikuuta 2011

Djol Iba

Viime kesäisen bloggaustauon aiheutti tämä ! Keväällä miehelle tuli aivan järkyttävä venekuume joka ei ollut ainoastaan viime kevään ongelma vaan on toistunut jo monina vuosina. Nyt annoin periksi kun siihen ei tuntunut auttavan mikään muu. Ja onhan se niin että unelmat pitää saada toteuttaa koska emmehän toista mahdollisuutta elämäämme saa...vai onkohan se niin ? :)
No joka tapauksessa tällä sitä Saimaata seilattiin aina kun mahdollisuus siihen oli ja täytyy myöntää että minäkin olen aivan rakastunut tuohon "naiseen". Nii-in naisiahan kaikki veneet on! Puumalaan ei vielä lähdetty mutta Hietasaaressa kävimme useita kertoja viikonloppuja viettämässä ja vapaapäiviäkin milloin vapaat miehen kanssa yhteen kävivät. Veneestä löytyy mukavuuksia eli vedet tulee ja menee, vessa on ja bideesuihku, jääkaappi ja hella uuneineen sekä lämmitys syksyisiä säitä varten. Saunaa emme kaipaa sillä Saimaalta noita tuntuu löytyvän ihan riittämiin pientä korvausta vastaan.
Ikävintä tietysti on niinkuin kuvasta näkyykin tuo vaihe kun vene pitää nostaa talvisäilytykseen ja on siirryttävä maakravuksi. Talviseen aikaan voi sitten muistella tuota mahtavaa kesää joka suosi kaikkia vesillä liikkuvia. Ja tietty talvella voi venettä laittaa jos sellainen paikka veneellä on. Me otimme veneestä sisätiloista kaiken irti mikä kaipaa laittoa ja nyt sitten sisätiloissa riittää iltatunneille puhdetta jos kortteilla ei jaksa.
1 kommentti:

Siru71 kirjoitti...

Hieno vene! Viime kesä olikin hienoa aikaa veneilijöille sekä mökkeilijöille...ja yhtä tuskaa meille, joilla niitä ei ole :)
Me ei osata päättää, haaveillaanko veneestä, matkailuautosta vai kesämökistä :) Vuorotellen haaveillaan kustakin ja järki sanoo, ettei viimeinen noista edes ole mahdollinen.
Yleensä en ole kesäihminen juuri ollenkaan, mutta noita kuvia katsellessa tulee ajatus: olisipa jo kesä.... Ihania kuvia!