torstai 21. toukokuuta 2009

Yo-kortti

Tässä kortissa olen käyttänyt leimaa, jonka sain vaihdossa Karjalan Kurtturuusulta. Tyylikäs tyttö siinä keimailee limevihreässä juhlamekossaan.
Kortti menee ystäväni tyttärelle joka siis juhlii monien muiden ylioppilaiden kanssa toukokuun lopussa. Näihin juhliin minun piti mennä emännöimään mutta yhteensattumien vuoksi siitä hommasta piti luopua kun samaisena päivänä on mentävä Espooseen poikani tyttöystävän valmistumisjuhliin.

Seuraavat juhlat ovatkin sellaiset joissa en olekaan aikaisemmin käynyt mutta ehkä iitä on vasta tulossa sillä ystävä-ja tuttavapiirissä alkaa olla pareja joiden yhteiselämä on jatkunut jo pitkän tovin. Eri asia sitten on haluaako kukaan niitä päiviä ja vuosia juhlistaa. No tämä pari haluaa viettää sen päivän sukulaisten ja tuttujen kanssa. Pari on siis ollut naimisissa peräti 25 vuotta ja viettävät hopeahääpäivää. Lukuhan on ihan kunnianarvoinen sillä harmittavan paljon pareja eroaa nykyään ja varmaan melko heppoisin perustein. Eroaminen on tehty tosi helpoksi.

2 kommenttia:

Loreal Blondi kirjoitti...

Vinkeästi hääpari hymyilee. Taitavat tietää pitkän liiton salaisuuden!
Ja kaunis on ylioppilasneitonenkin!Kevääseen ja alkukesään on tosiaan juhlia mahdutettu.

ninarsku kirjoitti...

Hieno hääpäivä kortti, tykkään siitä, kuinka olet käyttänyt punchinellaa tässä kortissa. Juuri sain postissa paketin, jossa olisi minun ensimmäiset punchinellat. Tässä hyvä idea sen käyttämiseen. ja samaa mieltä asiasta, eroaminen on tehty nykyään niin helpoksi ja "hyväksyttäväksi", että pieniäkään vaikeuksia ei jakseta enää selvitellä. Se on surullista.

Kommentoinpa samaan tuota vieraskirjaa, se on tosi kaunis, ihanan vanhanajan henkeä hehkuva.