keskiviikko 17. helmikuuta 2010

Tässä muutamia kirpparilöytöjä joita viime viikkojen aikoina olen tehnyt.
Tuo nukke on aivan ihana. En miettinyt hetkeäkään että ostanko vai en. Istuu hyvin napakasti tuossa hyllyn reunalla (riisiä tai jotain painavaa on pyllyn kohdalla).
En tiedä onko tuo sen pysyvä paikka mutta siinä nyt tököttää.Nuo pullot ovat vanhoja apteekin lääkepulloja ja pieni kooltaan. Etiketit lienee alkuperäisiä.Lisäksi ihania pitsejä löysin ja vanhan kenkälestin vai mikä se nyt onkaan nimeltään.

Tässä myöskin ihanuus johon ripustan kauniimman vaatteeni joka kaapistani löytyy! Konekirjonnalla on tuo kukka ommeltu mutta niin ihana kokonaisuus oli henkereineen kaikkineen etten voinut olla ostamatta.

1 kommentti:

Kissanpäiviä Päivi kirjoitti...

Kyllä olet tehnyt ihania löytöjä.Tuo nukke on tosi kiva.Itsekkin löysin kerran kirppikseltä ihanan Kaalimaan Kakaran pojan tiedäthän näitä kivoja mutta uutena hintavia nukkeja .Enkä kyllä miettinyt hetkeäkään otanko vai en olin vain onnessani kun Kaapo löytyi.Ja kyllä Kaapo on reissannut monenlaista matkaa tässä vuosien varrella ja monet leikit kestänyt.
Kaikkea ihanaa sinulla on täällä muutakin.Ja nuo kissankuvat ei lakkaa riemastuttamasta on niin kivan näköisiä kuvia ja upea kisu on.