torstai 3. joulukuuta 2009

Taukoa tullut

On ollut murhetta ja huolta tässä viime aikoina niin ettei ole ollut juuri inspistä mitään askarrella suurenmiten. Mies oli sairaalassa viisi päivää mutta onneksi niin riittävästi ajoissa sinne menimme ettei suurempaa vahinkoa ehtinyt syntymään. Nyt popsii miekkonen sitten antibioottia kuukausi kaupalla mutta eiköhän sillä suuremmatkin pöpöt taltu. Ainakin luulisi... Tuli taas palauteltua mieliin tämä elämän rajallisuus ja se ettei pitäisi pienistä asioista valittaa ja tietenkin terveyttä arvostaa taas enemmän kuin koskaan. Niin ainakin toivon hänen tekevän.
No, sitten kun hän kotiutui niin veljeni oli seuraavana vuorossa. Hän selvisi yhden yön visiitillä mutta antibiootit kuuluivat kuvaan myös tässä tapauksessa. On se vaan hyvä että ne vielä tepsivät tässä muuttuvassa maailmankaikkeudessa! Tiedä sitten kuinka kauan.

Töissä on tulossa joulumyyjäisiä ja sen merkeissä askartelimme urakalla seitsemän naisen voimin kortteja ja yksi malleista on tässä. Liukuhihnatekniikalla kun niitä teimme niin melko nopeasti syntyi viisikymmentä korttia.

4 kommenttia:

Loreal Blondi kirjoitti...

Sairastuminen pysäyttää aina miettimään ja ehkä hyvä niin. Ollaan kiitollisia jokaisesta saamastamme päivästä!
Onneksi ovat vaikeutenne ohi.

Hienoja kortteja olettekin tehneet tuosta mallista päätellen :) Mukavaa jatkoa!

Karjalan Kurtturuusu kirjoitti...

Tämä kortti on minusta todella hieno, kuten varmasti toisetkin kortit jota teitte. Hyvä, että veljellesi sekä miehellesi löytyi apua ajoissa, sekä sopivat lääkkeet. Tuollaiset asiat laitaa miettimään elämän rajallisuutta.

minde kirjoitti...

Onpa ikävää:( Toivottavasti tästä mennään taas kohti parempaa. Vointeja sinne!

Karjalan Kurtturuusu kirjoitti...

Rauhallista joulun odotusta sinulle. Minun blogissani on sinulle jotakin. Olehyvä.