keskiviikko 4. marraskuuta 2009

Varrasvirkkausta

Tässä minulla menossa tekeillä kaulaiina joka on menenetelmänä ehkä vähemmän tunnettu. Varrasvirkkausta en ole koskaan kokeillut ja toisella yrittämällä vasta sain reunan menemään suoraan. Melko nopea on kuitenkin tehdä koska kerrokset melko leveitä puikon paksuudesta johtuen. Työtä tehdään puikolle vasemmalta oikealle ja sitten virkataan silmukat puikolta oikealta vasemmalle.

Teen kaulaliinaa äidilleni joululahjaksi. Uskallan sen täällä kertoa, koska 80-vuotias äitini ei ole koskaan tietokoneeseen edes koskenut... Eilen vietin iltaani äidin seurana sairaalassa. Sydämmeen sattui... Saattelin äidin vielä kotiin iltamyöhällä kun eivät sinne häntä halunneet yöksi. Tänään aamulla heti herättyäni soittelin ja kyselin miten yö oli mennyt ja hyvin oli kaikki asiat siellä tällä kertaa.

3 kommenttia:

amma kirjoitti...

Onneksi äitilläsi on sinut tukenaan!

Karjalan Kurtturuusu kirjoitti...

En minä ole ennen tuollaisesta virkkauksesta kuullutkaan, äitisi saa siitä lämpimän huivin lahjaksi. Olen samaa mieltä onneksi on läheinen tukena ja turvana. Kiitos, sain sinun sähköpostisi jäi vaan vastaamatta.

Hilkka kirjoitti...

Ai jai tästä tulee ihana huivi! Itsekin tein juuri tällä samalla systeemillä viime talvena huivin. Sitä oli jopa kiva tehdä. Nämä kaikki erikoisetkin työtavat löytyvät vanhoista käsityön kirjoista, minulla kun niitäkin sattuu olemaan kaksi eri sarjaa:)