keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

P*askarteluhaaste #33

Otan osaa haasteeseen jo aikaisemmin tehdyllä kortilla. Haasteen teemana oli vihreä ja ruskea.
Kortti ei ole ollut mukana missään muissa haasteissa.
Kissa ihmisenä ihastuin tuohon kuvaan, jonka löysin ilmaisilta vintagekuva sivustoilta. Korttiin sopisi muukin teksti kuin mikä siinä nyt on mutta nyt jo on aika valmistautua kevään tuleviin juhliin. Meillä juhlia riittää pitkin kevättä ja kesää ja talviaika onkin sitten hiljaisempaa aikaa sen tiimoilta.

sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

Kortti ystävälle

Tällaisen vintage tyyppisen kortin tein ysävälleni ja työkaverilleni, joka vietti syntymäpäiväänsä eilen. Ihan sattumalta olin valinnut korttiin juuri hänen lempivärinsä.

P*askarteluhaaste #32

Ehdinpä mukaan minäkin viime viikkoiseen haasteeseen vielä, jossa aiheena oli pääsiäisen eläimet. Hyvin tiiviisti olen työssä käynyt joten tämä rakas harrastus on nyt vähän jäänyt työn jalkoihin. Tällä vikkolla tänään on ainoa viikon vapaapäivä ja sen myötä myös seuraavat juhlapyhät töissä vietän.
Korttini liittyy hyvinkin läheisesti pääsiäiseen ja sieltä myös löytyy useampikin pääsiäiseen liittyvä eläin pikkuruisessa muodossaan. Pääsiäinen liitty hyvin läheisesti kevääseen ja myös tähän korttiin valitsin keväisiä aurinkoisia värejä.

maanantai 22. maaliskuuta 2010

Ensimmäinen pääsiäiskortti

Aikas vähäsen tulee pääsiäisaiheisia kortteja tehtyä luulen nin. Tämän ajattelun laittaa omalle äidilleni ensi viikolla. Hänelle pääsiäinen merkitsee jotakin ja siihen kuuluvalla hartaudella sitä viettää. Toisen kortin laitan varmaan anopille ja sinä ne on.
Kortti näyttää aika tummalta kuvassa mutta todellisuus on hieman vaaleanpi.

Tässä toinen juttu, joka on kaukana korttiaskartelusta. Kävin Helsingin käsityömessuilla muutama viikko sitten ja sieltä meidän seurustelevalle parille ostin käsien lämmittimiksi tällaisen lapasen. Naispuolinen voi sitten neuloa kaveriksi puuttuviin kätösiin vielä lapaset jos siltä tuntuu.

Villakeijun kortteiluhaaste nro 11

Tässä mukana ensimmäistä kertaa.
Haasteessa tuli kortissa käyttää materiaalina kangasta. Kuviollisia kankaita oli hiukka vähän varastoissa. Tämä kangas on iältään varmaan 20 vuotta eli jotakuinkin vanhimman poikani lapsuusiästä asti olen tätä säilytyellyt. Taisin tehdä pussilakanan kyseisestä kankaasta. No nyt tuli tarvetta vihdoin ja korttiin tällä kertaa.

lauantai 20. maaliskuuta 2010


Tässä muutama vintage kortti sekä pojalle. Kuvat on imuroitu ilmaisilta "vintage myymälöistä"...
Toteutus tyypillistä yksinkertaista linjaa.

P*askarteluhaaste #31

Pilkut ja pallot oli tämän viikon keskiviikon haasteen teemana.
Vintage tyylinen kortti syntyi tälläkin viikolla. Jotenkin tämä tyyli on nyt minun tyylini. Tuntuu, että korttini onnistuvat parheiten juuri näin tehtynä. Ehkä se johtuu siitä että ruskea on nyt tämän ikäkauden väri:) ... lehdet alkaa siis vaihtamaan väriä jo syksyn puolelle noin kuvainnollisesti. Heh!

perjantai 5. maaliskuuta 2010

Onnea uuteen kotiin!

Tein kummitytölleni ja hänen perheelleen kortin uuteen kotiin. Ensi vierailu on siis tulossa kunhan nyt ensin remontin saavat valmiiksi ja pääsevät muuttohommiin. Uskallan tämän tänne näytille laittaa kun hän ei tämän tallnuspaikan osoitetta tiedä jos ei sitten sattumalta löydä ja tunnista jotakin hänelle lähettämääni korttia.

Tilda-aiheinen kortti tästä tuli.
Näitä tulee harvoin tehtyä kun ei juurikaan materiaaleja niihin ole.

Vielä toinen kortti joka on 3D-kortti.

tiistai 2. maaliskuuta 2010

P*askareteluhaaste # 29

Heti kun simmut sain auki aukaisin koneen ja katsoin mitä kivaa meille olikaan Merja ja Paula tälle päivälle keksineet puuhasteltavaksi. Ja ei muuta kuin pastellivärien kimppuun sillä se oli korttihaasteen ohjeena tällä kertaa. Kiitos teille molemmille!
Katselin tuossa julkaisemattomia korttejani ja huomasin että enpä juuri käytä muita kuin pastellisävyjä korteissani. En tiedä mistä se johtuu vai olenko vain niin "pehmo" etteivät vahvemmat sävyt juurikaan kolahda:))

Tein onnittelukortin, joka värien suhteen on etupäässä varttuneemmalle naiselle tarkoitettu.

Vintagekortti

Netistä löysin ilmaisia vintagekuvia ja siitä sain inspiraation tähän korttiin. Tulos on mielestäni melko onnistunut vaikka ompelukset meni vähän pieleen mutta eiköhön sen tämän tyyppisessä kortissa voi ollakin.