sunnuntai 28. helmikuuta 2010

Magnoliahaaste #5

Tähän haasteeseen en olekaan aikaisemmin ottanut osaa jostain syystä. Ja se syy lienee se etten omista kuin tuon aita-leiman. Tuon hevosen olen saanut jossain vaihdossa tai siis tuon leimakuvan...:)
Haasteen ohje oli sanallinen eli kortissa tuli esiintyä ruskeaa ja oranssia.

keskiviikko 24. helmikuuta 2010

P*askarteluhaaste nro 28

Muutamia päiviä on tullut taukoa etten edes ole koneelle ehtinyt blogikierrokselle. Työ on täyttänyt päiväni ja tämä jatkuva kotimme remontoiminen ja tuo LUMI!!!
No nyt alkaa reilun viikon mittainen kauan kaivattu loma jos sitä nyt siksi voi sanoa, kun tämä perhe lomailee melkein yhtäaikaa lukuunottamatta miestäni, joka jatkaa reissuhommia ties missä.

Paskarteluhaasteen reseptinä oli tällä viikolla

3 KUVIOPAPERIA

Tein äitienpäiväkortin jossa 3D-kuva.

keskiviikko 17. helmikuuta 2010

Tässä muutamia kirpparilöytöjä joita viime viikkojen aikoina olen tehnyt.
Tuo nukke on aivan ihana. En miettinyt hetkeäkään että ostanko vai en. Istuu hyvin napakasti tuossa hyllyn reunalla (riisiä tai jotain painavaa on pyllyn kohdalla).
En tiedä onko tuo sen pysyvä paikka mutta siinä nyt tököttää.



Nuo pullot ovat vanhoja apteekin lääkepulloja ja pieni kooltaan. Etiketit lienee alkuperäisiä.



Lisäksi ihania pitsejä löysin ja vanhan kenkälestin vai mikä se nyt onkaan nimeltään.

Tässä myöskin ihanuus johon ripustan kauniimman vaatteeni joka kaapistani löytyy! Konekirjonnalla on tuo kukka ommeltu mutta niin ihana kokonaisuus oli henkereineen kaikkineen etten voinut olla ostamatta.

tiistai 16. helmikuuta 2010

Haastekortti

Miniäehdokkaalle tässä kortti, joka ei ihan täydellisesti ole haasteen mukainen mutta kaikki elementit kuitenkin löytyy.
Oli pakko laittaa papereille kehyksiä muttoin tuntuivat niin irrallisilta. Kevensin kuvaa vielä perhosilla joten tytön hoikkuus ja keveys vielä korostuu.

Vielä kiitos Karitalle kivasta luonoksesta josta haastetta kyllä löytyi!

maanantai 15. helmikuuta 2010

Mukana menossa ja elämässä

Meillä rempassa mukana aina nämä perheenjäsenet eli kissat. Yksin ei tarvitse mitään tehdä sillä ainakin ovat mukana seuraamassa mitä tapahtuu ja myöskin osallistuvat jos ei muuten niin myötätunnolla kun jokin menee vikaan. Näitä veitikoita kiinnostaa aina uudet jutut ja uudet piilot joihin mennä kaveria piiloon tai väijymään.


Äidit mielessä

Tässä ensimmäisiä äiteinpäiväkortteja. Näitä tulee varmaan tehtyä enemmän ja sitten vien työpaikalleni josta ne löytävät tiensä uuteen osoitteeseen.
Kukkana kortin alaosassa toimii ompelukuva.

keskiviikko 10. helmikuuta 2010

P*askarteluhaaste #26

Haasteen resepti:

- 3 kukkaa
- 2 niittiä
- 1 sydän

Aika imelän näköinen kortti syntyi näin aamu tuimaan...
Siinä tyttöset ovat varmaan mielipuuhissaan olleet joka meille naisväelle on varmaan mieluista kaikille jos vaan kukkaron nyörit sen kestävät.

tiistai 9. helmikuuta 2010

Ystävänpäiväkortti ja vähän muutakin

Ystäviä ei koskaan voi olla liikaa.
Monista työkavereistakin on vuosien varrella tullut sellaisia ystäviä, joita on kiva nähdä myös vapaa-aikanakin ja lörpötellä muistakin asioista kuin työhön liittyvistä. Tosin kyllä asiat tahtovat hyvinkin usein luikerrella työhön liittyviin aiheisiin.

Tässä muutamia onnittelukortteja tuleviin kevään juhliin.
Kummitytölle on menossa tuo tyttökortti. Hän täyttää ensi viikolla 23v.

Ja äidille äitienpäivänä tämä. Ei ehkä kuitenkaan omalle äidille...

perjantai 5. helmikuuta 2010

Punaista ja turkoosia

Meillä painiskellaan tuttujen keväisten flunssapöpöjen parissa nyt. Ensin sairastuin minä ja sitten olikin pienen poikani vuoro. Yksi lähti pöpöjä karkuun pääkaupunkiseudulle tai sitten vei niitä eteenpäin ja tänään on tulossa tartunnasta tuskin selviäviä tännepäin sieltä suunnasta sekä vähän pohjoisempaa vielä yksi halukas pöpön kuljettaja. No mutta näinhän ne kulkeutuvat ja leviävät ympäri Suomen maata eikä sille mahda mitään vaikka kuinka tarkka olisi käsipesujen kanssa. Puhumatta ja hengittämättäkin pitäisi varmaan olla tai sitten kulkea suojaimet kasvoilla pitkin päivää ettei tartuntoja pääsisi syntymään.

Asiaan sitten...P*askateluhaasteen teemana olivat hieman hakalat värit minulle. Turkoosi etenkin tuotti päänvaivaa mutta löytyihän sitä yhden paperiarkin verran.
Äitienpäivä jo siintää mielessä vaikka sinne on vielä matkaa tovin verran.

tiistai 2. helmikuuta 2010

Arkkikaupan haaste nro 1

On kivaa kun tulee uusia haasteblogeja niin pysyy tämä harrastus vireessä. Ja tietysti pitää kiittää myös Arkkikaupan Annea innokkuudesta järjestää tallaisia kivoja juttuja. Blogimaailma on täynnä harrastukselleen uskollisia ystäviä, jotka haluavat tuoda näiden haasteiden myötä korttejaan näytille ja toisten ulottuville.

Tässä minun kyhäelmäni: