maanantai 26. lokakuuta 2009

Lisää joulukortteja

Aamupäivällä näitä kokosin kasaan kun rauhassa sai tehdä ilman suurempia keskeytyksiä. Mitä nyt pyykinpesukone jynssäsi viikonlopun vaatteita ja keittiössä porisi makkarasoppa. Siinä sivussa kävin kaupassa ja imuroin, pesin lattiaa ja virkkasin vielä yhden pom-pom!- huivin. Mihin sitä naisihminen kykeneekään...

Kaari-ikkuna

Huutonetistä huutamani ihanuus!!! Mistä lie vanhasta purkutalosta ja nyt menossa peilityksen jälkeen kotimme seinälle. En vielä tiedä tarkalleen laitanko makuuhuoneeseen vaiko eteistiloihin puolipyöreän pöydän yläpuolelle. Kyllä sain tuota metsästää netissä pitkän aikaa ja erilaisia blogeja katsella ja kysellä mistä sellaisen saisi hankittua. No kannatti odotella rauhassa.


Toinen hankintani K-raudasta... myivät näissä laatikoissa erilaisa tuotteita ja minä menin sitten vain muina miehinä kysymään että myyvätkö myös näitä laatikoita... Sellaisen sitten sain matkaan. Laatikoita oli paljon erilaisilla ja erivärisillä teksteillä.

lauantai 17. lokakuuta 2009

Jehkotar CardChallenge #79

Perjantain haasteen parissa kului kotvasen aikaa kun ei sitten millään raksuttanut minkä kuvan tuohon keskelle laitan. No joulupukki sinne sitten tiensä löysi kuinkas muuten. Täysin tyytyväinen en tuotokseeni ole mutta saa kelvata.

Luonnoksen oli tehnyt Ritva!

Tein sitten muutaman muunkin kortin kun vauhtiin pääsin. Kortteja on tullut paljon tehtyä ja tuossa laskeskelin että vielä seitsemän on valmiiksi saatava niin sitten on kortteja riittävästi töihin vietäväksi ja vielä sukulaisille ja tuttaville lähetettäväksi joulutervehdyksenä.

Haastekortti tässä:


Pom pom! -huivi

Tämä huivi on todellakin huippunopea tehdä. Aikaa kului vain 15 min. Lankana siis Novitan Pom pom! ja ohje löytyy samasta linkistä. En tiedä pidänkö tämän itse vai teenkö jollekin lahjaksi.
Pitäisiköhän miniäkokelaat tällaisista ?


perjantai 16. lokakuuta 2009

Sisustusbuumi jatkuu

Pikkuhiljaa huone toisensa jälkeen valmistuu uusi ilme kotiimme. Takkahuone alkaa olla jotakuinkin valmis ja nyt siellä alkaa jo viihtyä paremmin kuin ennen.

Tässä muutama viikko sitten ostamani kaunis lyhty jolla korkeutta n. 40 cm. Tämä Robin Hoodista. Aivan ihana tunnelman luoja saunakamarin läheisyydessä takan kupeessa.

Tämä taasen koristaa seinää piirongin yläpuolella. Luukkujen takaa löytyy peili. Pinta on vanhahtavan oloinen ja ajan patinoima. Mistä lie torpasta Wood Park'iin viety houkutukseksi myyntiin. Näitä oli myöskin mahongin värisenä. Kuva on valitettavasti vähän liikahtanut.

Tässä uudet verhot tai verho. Toisella puolella ei olekaan. Kontti oli tämän aarteen löytöpaikka. Itse tein "verhonkerääjän" jäljelle jääneestä rahikankaasta. Sain myöskin kauan kaivatun luku/yleisvalaisimen sohvan kupeeseen. Kauniin valon luo koko huoneeseen. Valon voimakkuutta voi säätää kumpaankin valaisimeen.

Tänään mukaani tarttui Prismasta jo jouluinen mutta miksei muuhunkin vuodenaikaan sopiva valo-oksa.

P*askarteluhaaste nro 10

Reseptinä haasteessa tällä viikolla: 3 haaraniittiä, 2 nauhaa ja yksi kuviopaperi.

No kortistani tuli vähän "yksinkertainen" mutta pääasia kuitenkin olla mukana ja nauttia kortin tekemisestä.

Loppuviikko meni yöelämää viettäessä ja päivät tietysti nukkuessa. Se on tämän vuorotyöläisen varjopuoli että menee jotakuinkin kaksi päivää "ihan hukkaan" kun päivät koisii. Ja kärsii siinä muukin sosiaalinen elämä kun kännykät ynnä muutkin yhteydenpitolaitteet pysyy kiinni kaksi päivää. No mutta nyt koittivat vapaat ja harvinainen viikonloppuvapaa. Kaikenlaista on suunniteltu vaan enpä tiedä toteutuuko kaikki. Aika näyttää.

Tässä vintagetyylinen kortti. Voipi käydä myös joulukortiksi mikäli minä näen oikein että tytön sylissä on jouluinen havunoksa...

tiistai 13. lokakuuta 2009

Kortteja jouluun...

Kuvapläjäys joulukorteista joita on tullut tehtyä urakalla.
On 3D korttia, korttikuvasta tehtyä korttia, leimasta tehtyä ja embossaus korttia sekä myöskin vintage tyylistä. Kiva kokeilla eri tekniikoita ja yhdistellä myös niitä.

keskiviikko 7. lokakuuta 2009

P*askarteluhaaste nro 9

Kiireessä ei meinaa korttia saada aikaiseksi joten oallistun haasteeseen jo aikaisemmin tehdyllä kortilla joka ei ole ollut muissa haasteissa mukana!
Kiire on kyllä sellainen olotila joka tuppaa olemaan jokapäiväistä. Loppuviikko on loppuun puukattu työvuoroja ja seuraava vapaapäivä on vasta ensi viikon tiistaina. Tässä sitten mennään illasta aamuun ja toisinpäin töissä.

Haasteen teemana oli punainen ja vihreä. Ei kuitenkaan joulukorttia saa tehdä vaan jotain aivan muuta.

tiistai 6. lokakuuta 2009

Vahasta uutta ja toisinpäin

Maalasin vanhat puukehykset valkoisiksi ja sitten taas hioin vanhahtavan näköisiksi...
Keskelle sitten pehmustetulle alueelle huovutin piparkakkumuottia apuna käyttäen punaisen sydämen ja ompelin valkoisella langalla kiinni. Pitsit vielä kehystämään keskustaa ja valmista tuli.
Tälle löytyi paikka takkahuoneestamme muurin keskeltä.

maanantai 5. lokakuuta 2009

Joulukortteja ropiseee

Kolme 3D kortia ja yksi enkelikortti tuli iltapuhteiksi tehtyä.

Ulos ei tee yhtään mieli mennä kun vähän väliä tulee vettä niskaan. Vapaapäivä kului ihan mukavasti täällä sisällä pienen puuhastelun merkeissä vaan yksi homma vaan odottaa tekijäänsä. Ikkunat on pesemättä ja pakkastakin on jo monena aamuna ollut:( ...Taitavat jäädä pesemättä. En tiedä mitään muuta tylsempää hommaa kuin se. Meillä oli viikonloppuna vuokralla höyrypesuri mutta en silläkään saanut sitä tehtyä vaan suristin sillä kaikki muut paikat sohvia ja auton penkkejä myöten. Pitäisiköhän ottaa itseäni niskasta kiinni ja kuluttaa siihen tämä toinen vapaa vai ottaisikohan sakset esiin...

torstai 1. lokakuuta 2009

Uudistettu istuin

Ostin Eurokirppikseltä Lappeenrannasta vanhan istuimen... josta en muistanut kuvaa ottaa. Oli sellainen ruskeajalkainen; lakattu siis jaloistaan. Istuinosa oli vaalean sinistä hiukka kiltävää vanhahtavaa kangasta, jossa ikäviä tahroja. Siis epäsiisti. Puuosan ja pehmustetun istuimen reunoja kiersi nauha.
Ihastuin istuimen muotoon ja heti mielessäni näin kuvan minkälaiseksi sen haluan. Mies vähän hymähteli vieressäni kun siellä hänelle siitä puhuin ja sitä kapistusta ihastelin. Penkki jäi sillä reissulla sinne mutta seuraavana päivänä olin sen ylpeä omistaja:))

Sitten vain kangasta etsimään. Monessa kaupassa kävin ja vielä kirjastossakin. En ollut koskaan mitään huonekaluja korjannut. joten tietoakin oli jostain haettava. Purkaessani tuolin sisuskaluja yritin painaa visusti mieleeni mitä oli missäkin ja miten kaikki oli kiinnitetty paikoilleen. Meriheinää ja ruskeaa ohutta puuvillakangasta löysin omasta varastostani mutta pikku nauloja oli etsittävä sekä lisää nuppineuloja.Maalikaupassakin kävin valkoista maalia hakemassa sekä hiomapaperia.

Lopputulos oli onnistunut ja harmoninen. Oikeastaan olen HYVIN, HYVIN TYYTYVÄINEN!!!
Tuolista tuli oikea kaunotar vaikka itse sen sanonkin.