maanantai 27. heinäkuuta 2009

Juhlia juhlia...

Viime viikonloppuna vietimme kummityttöni rippijuhlia ja mukavaa oli. Kiitos heille!
Nuoret olivat niin kauniita alboissaan ...juuri puhkeamassa kukkaan teini-iän kynnyksellä. Mukavat ajat edessä ja odotusta tulevasta. Toivon kaikkea hyvää kummitytölleni!
Tässä yksi kortti jonka poikani antoi hänelle yhdessä Caminsa kanssa.

Tulevana viikonloppuna ovat sitten edessä äitini 80-vuotis syntymäpäivät. Niitä tässä on valmisteltu jo tovin. Kakut on tilattu ja siivoukset vielä edessä ym. puutarhatyöt jotta saadaan äidin koti juhlakuntoon sunnuntaiksi klo 13 mennessä.

Sitä ennen pitäisi tässä huomenna polkaista Savonlinnaan pyörällä. Takaisin palaamme perjantaina laivalla. Matkaa pyörällä tulee n. 180 km. Tosin ei sinne ihan yhdellä polkaisulla mennä vaan yksi yö on tarkoitus viettää Puumalassa. Kaikenlaista tarviketta on hankittu jotta matka olisi nautittava. Pylly siinä on koetuksella mutta sitäkin hivelemään on hankittu geelipehmennintä. Laukkuja on ryhdyttävä vielä tänä iltana pakkaamaan kunhan äidin juhlapaikan siivoukselta ehdin. Kiirettä pitää mutta onneksi lomalaisella on aikaa... Ensi viikolla sitten keräilen marjoja ja nautin toisella tavalla tästä elämästä.

Yritän muistaa että nämä hetket ovat ainutkertaisia vaikka välillä tunnen riittämättömyyttä.

Jehkotar CardChallenge #67

Pitihän minunkin nyt pitkästä aikaa osallistua haasteeseen kun minun luonnos mukanana on. En ollut siitä edes korttia tehnyt, joten nyt piti puuhaan käydä helteisistä säistä huolimatta. Olette varmaan lukijani huomanneet, että taukoa on tässä pidetty. En vaan millään saa itseäni sisällä pidettyä kun sää onn kesäinen. Talvella ja sateisilla säillä sitten viihdyn askartelujen ja tämän koneen äärellä enemmän kuin taustajoukot sitä sallisivat. Mutta tässä on oma näkemykseni tuosta omasta luonnoksestani.
Palikat on leikattu lastenhuoneeseen tarkoitetusta boordista ja kohotettu 3D tarroilla vähän ylemmäs taustasta.

lauantai 11. heinäkuuta 2009

Tilasin Kirsiltä leimasetin, jossa tällaisia huumoripitoisia kuvia oli ja näitä nyt vuorostaan korteiksi teen. Eihän näitä ihan kaikille voi antaa vaan sellaisille, jotka varmasti tietä huumoria ymmärtävän.

sunnuntai 5. heinäkuuta 2009

Vieraskirja

Äitini täyttää kuukauden kuluttua 80 vuotta. Kunnioitettava ikä!
Hän sanoi, ettei jaksa juhlia ryhtyä itse järjestämään, joka onkin ihan ymmärrettävää tuossa iässä. Joten me lapset aviokumppanenineen päätimme, että annamme ne juhlat hänelle syntymäpäivälahjana. Juhlista jää jokaiselle kiva muisto ja etenkin äidille, jolle ystävät ovat kaikki kaikessa kun yksin elelee. Hänen ei tarvitse juhlajärjestelyihin osallistua vaan voi vain ottaa rennosti juhlavieraita vastaan kukkaseppele päässä...

Kutsussa luki näin:

Kun ikä painaa ja harmaa on pää,
on ystävät kultaakin kalliimpaa.

Siks tahdon juhlistaa nyt sitä päivää
kun 80 vuotta tulee täyteen mulla.

Kutsun sut nyt luokseni kahvittelemaan
ja yhdessä juhlimaan mun vuosia näitä.

Paikkana kotini Saimaan rannalla
aikana elokuinen sunnuntai (2.8) klo 13.


Paljon on juhlien järjestämisessä tekemistä ja sitä riittää jokaiselle. Yhdessä teimme kutsukortteja n. 40 kappaletta ja postitimme ne viikko sitten ja nyt vain vastausta odotamme jotta voimme tarjoiluja ryhtyä suunnittelemaan. Tein jo taustatyötä tarjoiluille ilmoittamalla pitopalveluun että tilausta on tulossa. Heinäkuun viidennentoista päivä jälkeen ilmoitan vain henkilömäärän kakkuja varten.

Veljeni vaimo tilasi kupit ja saikin ne "kilpailukykyiseen hintaan" oman liittonsa kautta.

Äidin kodin tilat ovat tietysti suurelle vierasmäärälle haaste joten pientä porrastusta piti kutsuihin laittaa jotteivat kaikki olisi paikan päällä samaan aikaan. Sateeseenkin tulee varautua laittamalla pihalle telttaa ja katosta sekä järjestämällä sinne pöytiä ja penkkejä johon kahvikuppinsa laskee. Puutarhapöytiä ja tuoleja onkin tuotava jokaisen kotoa peräkärryn kyydissä.

Ostin Tiimarista ruskeakantisen kierrekansion ja tein siitä vieraskirjan koristelemalla kannen.
Äidin muisti hieman pätkii, joten siitä voi lueskella sitten ketä juhlissa oikein olikaan mukana.
Tällainen siitä tuli:

Kesän saldoa

On ollut hiljaista tämän bloggaamisen suhteen kun ei sitten millään viitsi sisällä olla jos ulkona lämmintä on. Nyt kun mittari näyttää hädin tuskin +12 niin voi hyvälä omalla tunnolla olla sisällä ja askarrella kortteja. Lomaa on vielä matkaa kolme viikkoa vaan eipä nuo ilmatkaan ole lomalaisia paljon suosineet. Mutta pääasia varmaan kaikille lomalaisille on ettei töitä tarvitse ajatella, se on mahdollisuus ladata akkuja taas tulevaa syksyä ja talvea varten kukin omalla tyylillään.

En minä ihan ole korttien askartelua unohtanut vaan niitä olen tehnyt milloin aikaa vain on muulta tekemisesltä jäänyt. Töihin niitä olen vienyt ja sieltä ne aina pikkuhiljaa häviävät milloin kenenkin mukaan.

Tämä pupukortti sisältää tagin.

Myyty


Tämä hologrammi kortti on tehty ajatellen lasten synntäreitä ja erikoisesti jalkapalloa harrastavalle pojalle. Näitähän pienen poikani ystäväpiirissä riittää.


Tässä kortissa on vanhanajan tunnelmaa. Pohjapaperina on itse tehtyä paperia. Perhoset on leikattu leikkurilla ja siivissä kimalleliimaa.

Myyty


Tämä kortti on tehty täysin leimaamalla. Pohjana helmiäiskartonkia. Tuputtelin reunoille ensin pohjaväriksi ruskeaa leimasintyynystä ja sitten tummemmalla leimasin kiekuroita reunoille. Perhonen vielä somisteeksi ja teksti.

Myyty

Tässä kortti alle kolmevuotiaalle tytölle sillä tuskin enää vanhemmat lapset tuttia imevät.
Jätin kortin yläreunaan tyhjän ovaalin muotoisen koristeen, johon voi sitten itse merkitä vaikka tussilla lapsen iän.

Myyty
Sitten työkaverini toivoi, että tekisin muutaman kortin hänelle tyttö-ja poikavauvalle vietäväksi rotinoille. Tässä ovat ehdotukseni. Hyvin samantyyppisiä ovat kaikki.


Myyty

Myyty