torstai 21. toukokuuta 2009

Yo-kortti

Tässä kortissa olen käyttänyt leimaa, jonka sain vaihdossa Karjalan Kurtturuusulta. Tyylikäs tyttö siinä keimailee limevihreässä juhlamekossaan.
Kortti menee ystäväni tyttärelle joka siis juhlii monien muiden ylioppilaiden kanssa toukokuun lopussa. Näihin juhliin minun piti mennä emännöimään mutta yhteensattumien vuoksi siitä hommasta piti luopua kun samaisena päivänä on mentävä Espooseen poikani tyttöystävän valmistumisjuhliin.

Seuraavat juhlat ovatkin sellaiset joissa en olekaan aikaisemmin käynyt mutta ehkä iitä on vasta tulossa sillä ystävä-ja tuttavapiirissä alkaa olla pareja joiden yhteiselämä on jatkunut jo pitkän tovin. Eri asia sitten on haluaako kukaan niitä päiviä ja vuosia juhlistaa. No tämä pari haluaa viettää sen päivän sukulaisten ja tuttujen kanssa. Pari on siis ollut naimisissa peräti 25 vuotta ja viettävät hopeahääpäivää. Lukuhan on ihan kunnianarvoinen sillä harmittavan paljon pareja eroaa nykyään ja varmaan melko heppoisin perustein. Eroaminen on tehty tosi helpoksi.

maanantai 18. toukokuuta 2009

Nuorelle neidille

14-vuotiaalle nuorelle neidille kortti. Itse en synttäreille pääse yhteensattumien vuoksi mutta täytyyhän veljen tyttöä muistaa siitä huolimatta. Tuon ihanan leiman sain Karjalan Kurtturuusulta vaihdossa.

Herkkuja

Tällaisia herkkuja möimme töissä viime perjantaina. Melkein kaikki leivoimme kolmen taikinan verran (n. 40 kpl ja yhteensä jotakuinkin 300) kuka minkäkinlaisella reseptillä ja koristeet päälle niin saimme kokoon mukavan summan työyhteisömme hyväksi. Tarkoitus on kohentaa työyhteisön ilmapiiriä vaikkapa pienillä retkillä tai muulla mukavalla yhteiselolla.

tiistai 12. toukokuuta 2009

Hemppa ja aurinko

Aika vähän tulee näistä lemmikeistä tänne mitään laitettua vaikka kuvia tulee otettua kuitenkin.
Kissat nauttivat auringonpaisteesta aina kuin on mahdollista. Kun sen valoa pienessäkin määrin sisälle tulee, niin siihen on heti kroppa laitettava. Nämä kuvat on otettu illalla joskus seitsemän kahdeksan aikaan kun aurinko vielä vähän lämmittää.

Taukoa on pidetty

On tämä kevät sitten ihmeellistä aikaa. Se saa kyllä aikaan sen etten ole tämän koneen äärellä juurikaan aikaani viettänyt. Tosin työkin on viennyt oman aikansa mutta kotiin päästyä sitä on pihalla touhuttu ja myöskin kaupungilta vuokratulla puutarhapalstalla. Anopin kanssa laitettiin viime viikolla potut maahan ja nyt sitten on istutettu porkkanaa, tilliä, sipulia, papuja, hernettä ym. Tänään kävin vielä laittamassa purjoa ja ruusukaalia. Tosin eivät kyllä ehkä kunnon satoa nuo viimeksi mainitut anna, koska olisi pitänyt ne esikasvattaa jo kotona sisällä. Mutta sitten syksyllä sitten nähdään työn tulos.

Muutaman kortin tein pika pikaa kun noita kevään synttärisankareita on muistettava vaikka ovatkin jo aika isoja lapsia. Veljeni poika täytti jo sunnuntaina 16 vuotta mutta juhlat on vielä edessä koska hänen siskonsa juhlat ovat vielä tulossa.

Ja sitten toisen kortin tein mieheni veljen tyttärelle, joka täyttää 11 vuotta ensi viikolla. Juhlia vietetään tulevana viikonloppuna.

torstai 7. toukokuuta 2009

Tunnustus

Olipa kiva lukea kommentteja tänään kun sieltä löytyi mukavaa muistamista blogiystävältä Karjalan Kurtturuusulta.
Kiitos paljon! Nämä aina ilahduttavat ja kannustavat tätä blogia pitämään.

tiistai 5. toukokuuta 2009

Eilen yövuoroa odotellessani tein muutaman kortin töihin vietäväksi. Tiesin, että siellä oli edellisestä viennistäni vain muutamia jäljellä, joten on taottava silloin kun rauta on kuuma...
No tämä on se vuoden aika että korteille on käyttöä.

Olen tämän viikon pienimmän poikani kanssa kahdestaan koko viikon ja tiedän, ettei suuria odotuksia minun tekemiselleni ja niiden tekemättä jättämisilleni aseteta, joten voin täysin rinnoin keskittyä tähän oleelliseen:)))

Keskimmäinen poikani matkusti Espanjaan Barceloonaan luokkansa kanssa kulttuurimatkalle. Ensimmäisenä iltani soitti ja sanoi ettei hyvin mene. Olivat lähteneet sinne saavuttuaan rannalle. Takaisin palattuaan huomasivat. että tyttöjen huoneeseen (huoneistohotelli) oli murtauduttu oven kautta ja viety rahaa lukollisita matkalaukuista yhteensä 550 €!! Sen lisäksi oli hävinnyt muutamat silmälasit. Kaikki näköjään kelpaa. No onneksi matkavakuutukset oli kunnossa mutta kyllä sinnä fiilikset laskee porukassa ja suunnitelmat leirikoulussa menevät uusiksi kaikkine rikosselvityksineen.

Molemmat myyty



maanantai 4. toukokuuta 2009

Ystävälle

Hyvälle lenkkikaverille ja synttärisankarille mustavalkoinen kortti.
Tämä kyllä nyt vähän ylivalottui kun salamalla otin eli siis luonnossa näyttää kyllä tyylikkäämmältä.

lauantai 2. toukokuuta 2009

Kortteja töihin

Viime viikolla vein kortteja töihin näytille ja kaikki meni melkein heti. Taisi olla peräti 16 kapplatta. Nyt sitten vielä muutamia kun niin niistä tykkäsivät.
Suurin osa oli äitienpäiväkortteja, joten ihan tarpeeseen monelle meni näin juhlapäivän kynnyksellä.

Myyty kaikki

Jehkotar CsrdChallenge#53

Siilikortilla mukana perjantaisessa haasteessa. Kiva luonnos oli Oliverian tekemä. Kiitos Oliveria!

Kortin tunnelmana tavoittelin rauhallisuutta ja hiljaisuutta koska siilivauva päiväunilla siinä köllöttelee.

Blogivoitto

Sain Minden blogista aivan ihanan blogivoiton vaikka arvaukseni meni täysin metsään. Kiitos Minde! Arvasin että soittimesta on kyse ja vastaus oli Fiskarsin leikkurin osa. Näytti niin huuliharpulta:))